Φωτογράφιση Οικίας

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την φωτογράφιση της οικία σας, από επαγγελματία φωτογράφο, καθώς αποτελεί την εικόνα της ιδιοκτησίας σας! Αποτελεί το σημαντικότερο κριτήριο για την ανάρτηση της βραχυχρόνιας μίσθωσης, ώστε να απεικονίζεται πόσο όμορφη είναι η ιδιοκτησία σας. Είναι από τα κλειδία της επιτυχίας και παρέχεται Δωρεάν!

Διαχείριση Κλειδιών Check in/Check out

Η διαχείριση των κλειδιών (παραλαβή / παράδοση), απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και χαμόγελο! Μέλος της ομάδας μας υποδέχεται κατα την άφιξη τους επισκέπτες σας και τους καλωσορίζει! Επίσης τους ξεναγεί στο χώρο σας και τους λύνει όποιες απορίες σχετικά με τη διαμονή και τις επιλογές της περιοχής. Κατα το check out, αποχαιρετά τους επισκέπτες και διαβεβαιώνει πως έμειναν ικανοποιημένοι. Γίνεται έλεγχος ότι καμία ζημιά δεν έχει προκληθέι, ενώ σε περίπτωση ζημίας, ενημερώνεστε έμεσα και συντονίζουμε μαζί την επισκευή τους.

Ανεφοδιασμός Αναλωσίμων

Αναλαμβάνουμε οι επισκέπτες σας να βρούν όλα τα απαραίτητα, αλλά και όλα όσα θα κάνουν τη διαμονή τους πιο εύκολη! Βασικός εξοπλισμός όπως σακούλες απορριμμάτων, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, κρεμοσάπουνο, σαμπουάν και βασικά είδη διατροφής όπως καφές, ζάχαρη, αλάτι, παραδίδοντας πάντα στον επισκέπτη μια εξοπλισμένη οικία. Η αγορά και η αναπλήρωση τους δεν χρειάζεται να σας απασχολεί! Στα πλαίσια της παροχής φιλοξενίας, αναλαμβάνουμε να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες σας με μια μικρή έκπληξη πάνω στο τραπέζι σας από κάποιο τοπικό/παραδοσιακό έδεσμα!

Καταχώριση και Διαχείρηση Πλατφόρμας Airbnb

Η διαχείρηση των ακινήτων σας απαιτεί τη διαχείριση πλατφόρμας ενοικίασης, διαχείριση ημερολογίου, διαχείριση αιτημάτων επισκεπτών και ικανοποίησης τους και την γενικότερη επικοινωνία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησης τους.

Η επικοινωνία είναι βασικό σημείο ώστε να έχετε περισσότερες κρατήσεις και να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα κέρδη σας και γι΄αυτό το λόγο η ομάδα επικοινωνίας & κρατήσεων απαντάει με αμεσότητα και ταχύτητα.

Καθαρισμός

Είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της καθαριότητας από το 2011, έχοντας συνάψει και εκτελέσει με επιτυχία μεγάλα έργα, με υπευθυνότητα και προσήλωση στην ποιότητα των εργασιών, από εξειδικευμένο προσωπικό μας. Χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, φιλικά πρός το περιβάλλον και πιστοποιημένα. Παρέχουμε το full πακέτο καθαρισμού και με το καταλλήλο συντονισμό της ομάδας μας, ο επισκέπτης θα βρίσκει πάντα σε άψογη κατάσταση τον χώρο σας κατά το chech in! Συμπεριλαμβάνουμε και την υπηρεσία περισυλλογής και επανατοποθέτησης κλινοσκεπασμάτων και πετσετών. Η καθαριότητα είναι το σημείο αναφοράς όλων των επισκεπτών, και σας παρέχουμε την καλύτερη!

Η Είσπραξή σας

Δεν αμοιβόμαστε αν δεν αμοιφθείτε! Επιλέξτε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας και η αμοιβή μας θα είναι ένα ποσοστό επί των κερδών σας! Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την παραλαβή χρημάτων, καθώς αναλαμβάνουμε να κατατίθενται σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Στο τέλος κάθε ημερολογιακού μήνα αναλαμβάνουμε να σας αποστέλλουμε και μια συγκετρωτική κατάσταση των εισπράξεων σας.